Welkom bij Hotel Het Gheestelic Hof

Geniet van de charmante gezelligheid in een typisch Brugs Herenhuis.

Hotel Het Gheestelic Hof is ongetwijfeld één van de mooiste familie hotels van Brugge. Het hotel is gelegen in het hart van de historische stad Brugge en in de schaduw van de Sint-Salvators Kathedraal. Het prachtige gebouw dateert uit de 16de eeuw en met de statige gotische voorgevel straalt het nog steeds veel van zijn oorspronkelijke glorie uit. Het is ook in dit huis waar de bekende Vlaamse dichter Guido Gezelle ooit één van zijn gedichtenbundels schreef.

Door zijn centrale ligging is Hotel Het Gheestelic Hof de perfecte uitvalsbasis om het middeleeuwse centrum van Brugge al wandelend te ontdekken. Alle historische bezienswaardigheden (Brugse Reien, het Begijnhof, de grote Markt, de winkelstraten, de musea en het concertgebouw) liggen op wandelafstand van het hotel. De charmante kamers zijn voorzien van alle comfort en 's morgens kunt u genieten van een verzorgd ontbijt in onze gezellige ontbijtzaal of tuin.

Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Wij beantwoorden graag jullie vragen via mail ( telefonisch zijn wij niet bereikbaar dus gelieve  tijdig uw mailtje te sturen)

 

Gesproken talen : Nederlands, Frans, Engels